Csatlakozz körünkhöz!
Válaszd ki a térképen hova szeretnél csatlakozni!

Fidelitas - #közös jövő
Magyarország legnagyobb politikai ifjúsági szervezetének több száz csoportjában több ezer fiatal tevékenykedik azon, hogy a 2010 óta elért eredményeket a jövőben is tovább gyarapítsuk. A Fidelitas mindig is komoly szerepet vállalt az önkormányzati, országgyűlési és európai parlamenti kampányokban, elkötelezett és összetartó tagságunk kemény és eredményes munkát tudhat maga mögött.

Fidelitas - #közösség
Magyarország legnagyobb politikai ifjúsági szervezetének helyi és országos rendezvényei lehetőséget biztosítanak a közösség építésére, egymás megismerésére és új barátságok megkötésére. Szervezetünk széleskörű nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkezik és a külhoni magyar fiatalokkal is jó viszonyt ápol.

Fidelitas - #fejlődés
A szakmai kabinetek folyamatos képzésekkel, előadásokkal és szeminárium-beszélgetésekkel segítik tagjainkat a szakpolitikai ismereteik bővítésében. Rendezvényeink előadói a magyar állami és gazdasági élet prominens szereplői.

Fidelitas - #eredmények

  • Kezdeményezésünkre kamatmentes lett a Diákhitel
  • Kiálltunk az internetáfa 5%-ra csökkentése mellett
  • 13 anyaországi és határon túli partnerszervezetünkkel közösen tüntetést szerveztünk az ukrán oktatási törvény ellen, és közös nyilatkozattal álltunk ki magyar testvéreinkért
  • Eddig közel 6 millió forintot gyűjtöttünk össze a kárpátaljai fiataloknak, idén tovább folytatjuk adománygyűjtéseinket

Fidelitas - #bulika
Országos rendezvényeinken (pl. szabadegyetem) a bulik is jelentős szerephez jutnak, amik a közös élmények mentén generációkat kovácsolnak összetartó közösséggé. A szórakozás mellett kiemelten fontosnak tartjuk az aktív kikapcsolódást és az egészséges életmód terjesztését is, így rendszeres, éves sportkonferenciánkon és sporthétvégéken túl, sport kabinetet is működtetünk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és csatlakozz közösségünkhöz!
Légy részese!

Név
E-mail cím
Telefonszám
Település kiválasztása
Megjegyzés